Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com

Available Seats: -4

Agios Nikolaos – Plaka – Spinalonga – Elounda 🇷🇴

 • O excursie uimitoare cu multe destinații pe care cu siguranță nu trebuie să le ratezi!

  Ultima oprire a zilei este Elounda, un fost sat de pescari, care astăzi este recunoscut ca o stațiune de vacanță populară cu cele mai multe hoteluri de 5 stele din Grecia.

  Începem călătoria noastră cu o vizită la un parc de ulei de măsline, unde puteți experimenta din prima mână standardizarea uleiului de măsline extravirgin, a măslinelor de masă și a pastei de măsline. Aici veți putea degusta produsul autentic grecesc, care este renumit în întreaga lume pentru gustul său deosebit și valoarea sa nutritivă, precum și alte produse cretane autentice precum „raki” și mierea.

  După prima noastră oprire, ajungem în capitala Lasithi, Agios Nikolaos. Puteți descoperi frumosul oraș pe cont propriu, vă puteți plimba prin magazine sau vă puteți relaxa într-una dintre nenumăratele cafenele de lângă pitorescul lac fără fund al Voulismeni.

  Ne continuăm călătoria către Plaka, un mic sat de pescari chiar vizavi de Spinalonga. Aici veți avea suficient timp liber pentru a vă bucura de prânz sau de o baie răcoritoare. Mai mult, de acolo poți face o plimbare de 15 minute cu barca care te duce la binecunoscuta insulă Spinalonga.

  Tarif: €38 (taxele de intrare nu sunt incluse, Spinalonga 8€- barca: 8,00€/4,00€ (chd 4-12y.)

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

City Tour & Acropolis

Santorini Day Tour 🇷🇴

Heraklion Market & Crete Aquarium 🇵🇱

Porto Platanias Beach Resort & Spa 5* - Platanias, Chania

Stella Palace Resort & Spa 5* - Analipsi, Heraklion

logo