Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com
Santorini cruise

Available Seats: -15

Santorini 1 day cruise 🇷🇴

  • Santorini este un loc care nu are nevoie de publicitate. Cu siguranță fiecare dintre voi a dat peste fotografiile acestei insule pitorești, care a devenit o vitrină a întregii Grecie. Santorini este o insulă vulcanică, cu clădiri albe și albastre situate pe o pantă neagră, zimțată. Un astfel de contrast conferă insulei un caracter aproape de basm. În plus, există o legendă asociată cu istoria Santorini. După erupția vulcanică, care a avut loc în jurul secolului al XV-lea î.Hr., o bucată de pământ a căzut sub apă și a dispărut, care este considerată a fi legendara Atlantida pierdută.

    O excursie la Santorini înseamnă a admira priveliști unice, peisaje fantastice și peisaje uimitoare, de la care este imposibil să-ți dezlipiți ochii. Nu doar celebrele case albe, ci și craterul vulcanic care iese din apă sunt încântători. Impresii suplimentare vor fi oferite de o plimbare pe străzile înguste și de oportunitatea de a te relaxa pe plaja neagră, vulcanică.

     

    Tarif: 139€ (transfer din Lassithi sau Rethymno extra 10€/persoana, copii: 50% reducere)

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Lassithi Plateau & Caves 🇷🇴

Spinalonga BBQ (Guided Tour) 🇷🇴

Private Sailing Tour

Senseana Resort Hotel 5* - Hersonissos, Heraklion

Enorme Serenity Spritz Hotel 4*- Hersonissos, Heraklion

logo