Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com

Kritsa – Myrtos Beach 🇷🇴

 • Începem călătoria noastră cu o vizită la un parc de ulei de măsline unde puteți experimenta din prima mână standardizarea extra ulei de măsline virgin, măsline de masă și pastă de măsline. Aici vei putea gusta din produsul autentic grecesc, care este celebru la nivel mondial pentru gustul său extraordinar și valoarea sa nutritivă, precum și pentru alte produse cretane autentice, cum ar fi „raki” și mierea.

  Mai târziu, vizităm unul dintre cele mai vechi sate din Creta, care și astăzi păstrează elemente de arhitectură venețiană, satul de Kritsa. Aici vei avea aproximativ o oră și jumătate de timp liber pentru a te plimba pe străzile sale înguste. Acolo vei avea găsiți o mulțime de mici magazine de suveniruri, poteci pitorești, cafenele grecești, multe capele vechi, muzee și încercați să nu ratați țesăturile tradiționale fabricate cu războaie de țesut realizate exclusiv manual.

  Apoi, ne îndreptăm spre plaja Myrtos, la 13 km vest de Ierapetra, la ieșirea unei văi largi pline de

  sere si plantatii de citrice. Veți avea mult timp liber pentru a vă bucura de înot și plajă pe plaja frumoasă din Myrtos, cu nisipul gri grosier care nu se lipește de corpul tău. Plaja este foarte spatioasa, izolata cu cristale apă limpede. Mai mult, Myrtos are o mulțime de taverne unde te poți bucura de mâncare tradițională grecească.

  După 2 ore și jumătate în Myrtos, ziua se va încheia și ne vom întoarce la hotelurile dumneavoastră.

   

  Tarif: 35 (Prânz OPȚIONAL: 10,00€ (ad), 5,00€ (chd))

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Knossos Palace - Heraklion City Tour 🇷🇴

Incentives & Conferences

St. Constantin Hotel 4* - Gouves, Heraklion

Anemos Luxury Grand Resort 5* - Georgioupolis, Chania

Chania - Kournas Lake - Rethymno 🇷🇴

logo