Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com
4 1300x827

Imbros Gorge 🇷🇴

 • Să evadăm în natura sălbatică și în cele mai fascinante locuri din Creta!

  Afundați-vă în frumusețea celui de-al doilea cel mai vizitat defileu de pe insulă, Cheile Imbros.

  Mai ușor de mers pe jos decât renumitul defileu Samaria, Imbros este la fel de captivant cu câteva pietroase înguste pasaje, pantele abrupte și stâncile din jur, copacii umbroși care te protejează de soarele arzător și de sălbăticia vegetație.

  Traseul este în mare parte descendent, dar niciodată abrupt și durează doar aproximativ două ore de mers, ceea ce faceideal pentru familii cu copii.

  La sfârșitul drumeției, găsiți-vă în satul Komitades, unde vă puteți bucura de prânzul sau de o băutură răcoritoare bea, dacă vrei.După aceea, veți avea mai mult de o oră de timp liber pentru a vă bucura de faimosul sat Sfakia, de pe coasta de sud din Chania. Puteți alege între plaje locale liniștite, mai multe cafenele sau taverne și multe puncte pitorești pentru unic fotografii pentru a vă petrece timpul la Sfakia înainte de a vă întoarce în autobuz cu amintiri de neuitat.

   

  Tarif: 47.00 (taxele de intrare nu sunt incluse, Imbros entrance: 2.5€)

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Business Events

Private Sailing Tour

Heraklion Market & Crete Aquarium 🇵🇱

Santorini Day Tour 🇵🇱

The Island Hotel 5* - Gouves, Heraklion

logo