Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com

Gramvousa – Balos 🇷🇴

 • O excursie grozavă este cea către Gramvousa și Balos. Mergând spre vestul insulei, facem prima oprire în Skaleta, lângă Rethymnon, unde avem timp la cafea sau micul dejun. Apoi ne îndreptăm spre Kissamos, unde ne-am început călătoria.

  Şederea noastră pe navă până la prima destinaţie durează o oră. Primul lucru pe care îl admirăm este o peșteră, cel mai probabil un vechi șantier naval. De asemenea, asistăm la un fenomen geologic impresionant; ridicarea și scufundarea simultană a două părți ale insulei, unde partea sa de vest se ridică la o înălțime de 6 - 9 metri deasupra nivelului mării.

  Coborâm pe insula Gramvousa, cunoscută și sub numele de „insula piraților”. Zona mai largă Gramvousa formează unul dintre cele mai importante biotopuri acvatice din estul Mediteranei, cu peste 100 de specii de păsări și 400 de specii de plante. Puteți admira celebra Cetate Gramvousa construită de venețieni în 1579 înălțime pe o stâncă, iar dacă doriți, puteți urca pe munte pentru o priveliște minunată. După explorarea noastră a zonei, aveți suficient timp pentru a vă bucura de o baie pe plaja minunat colorată sau de a savura prânzul la bord.

  La începutul după-amiezii ne îndreptăm spre laguna Balos, unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia. Priveliștea Lagunei este cu adevărat uluitoare și aduce în minte plajele exotice din Caraibe.

   

  Tarif: 47€ (BARCĂ: 17,00 € (copii 4-12: 8,50 €) / Prânz de persoană (opțional): 7,50 € / Intrare la Gramvousa: 1,00 €)

   

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Golf in Crete

La Mer Resort & Spa 5* - Georgioupolis, Chania

Samaria Gorge Lazy Way 🇵🇱

Eliros Mare Beachfront Poem Hotel 5* - Georgioupolis, Chania

Jeep Safari 🇷🇴

logo