Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com

Elafonisi Direct 🇷🇴

 • Aceasta este o excursie pe care nu vrei să o ratezi!

  Până în punctul cel mai de sud-vest al insulei, într-una dintre cele mai spectaculoase și neașteptate locații de pe insula, este locul în care ne vom petrece ziua. Elafonisi este un loc de o frumusețe naturală excepțională, ceva între o insulă și o peninsulă, așa cum trebuie mergi prin mare pentru a ajunge la ea.

  Ocupată cândva de pirați, astăzi este o destinație foarte populară pentru călătorii de o zi care inundă acolo în laguna îndepărtată, în timp ce aveți o vacanță mediteraneană.

  Elafonisi este un paradis pe pământ – un rai de o frumusețe fără egal. Este acoperit cu dune de nisip, copaci joase, tufișuri, crini de nisip și ienupări. Puteți ajunge acolo pe jos de pe plajă trecând prin acvamarin și turcoaz de mică adâncime ape. Nisipul alb și roz format din mii de scoici sparte, apele limpide albastre-verde, micile golfuri iar plajele retrase amintesc călătorilor de un paradis pierdut.

  Faceți o baie în apele tropicale calde și relaxați-vă sub soarele fierbinte al verii!

   

  Tarif: 55

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Imbros Gorge 🇵🇱

Rethymno - Arkadi - Chania

Pilot Beach Resort 5* - Georgioupolis, Chania

Jeep Safari 🇵🇱

Jeep Safari 🇷🇴

logo