Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com
samaria 4 1000x563

Samaria Gorge 🇷🇴

  • Defileul Samaria este bijuteria Munților Albi; Ascuns în partea de sud a districtului Chania, este cel mai mare defileu din Europa, acoperind o suprafață de 18 kilometri. Traseul defileului începe la Xyloskalo (platoul Omalos, la 1227 m deasupra nivelului mării) și urmează albia râului până în satul de coastă AgiaRoumeli. Traseul Samaria este cel mai vizitat traseu din toată Grecia, este bine dotat cu semnale și indicatoare pentru a elimina pericolul de a se pierde, este confortabil și foarte bine întreținut, în mare parte cu pietre și pământ. Nu este considerată foarte dificilă, dovadă fiind faptul că sute de oameni îl urcă în fiecare zi de la deschidere (în mai) până la sfârșitul sezonului turistic (în octombrie). Este o drumeție foarte plăcută, nu prea obositoare, cu multe schimbări de peisaj și un mediu versatil. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți întotdeauna că, deși traseul în ansamblu nu este dificil, trebuie să fiți mai atent în unele secțiuni.

    Tarif: 40,00€ (Copii 4-10: 25,00€) Intrare: Samaria +6€ BARCA +13€

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Cooking Lessons 🇷🇴

Creta Maris Beach Resort 5* - Hersonissos, Heraklion

Elafonisi beach 🇵🇱

Anemos Luxury Grand Resort 5* - Georgioupolis, Chania

Lasithi Plateau - Knossos Palace 🇷🇴

logo