Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com
cooking lessons 8 1000x563

Cooking Lessons 🇷🇴

  • Eleni și mama ei Chrisoula sunt gata să vă ajute să pregătiți mâncăruri fabulos de gustoase, cu ingrediente cretane generoase, precum ulei de măsline extravirgin, legume proaspete, carne locală, brânzeturi fine, ierburi aromate și o notă de vin. De asemenea, vom fi acolo pentru a dezvălui informații interesante despre ierburile insulei, inclusiv proprietățile terapeutice ale uleiului de măsline și sfaturi despre produsele pe care le folosim.

    După ce vă pregătiți felul principal și așteptați să se gătească, faceți un tur ghidat al fermei și al casei noastre tradiționale. Veti descoperi incantatoarea noastra gradina de legume, unde veti vedea toate produsele de sezon si veti mirosi ierburile aromatice si medicinale. De asemenea, puteți admira puii și oile noastre de crescătorie înainte de a vă îndrepta către plantațiile noastre de măslini, unde puteți afla despre producția de ulei de măsline. În cele din urmă, ne vom îndrepta către crama noastră pentru o degustare distractivă de vinuri pentru a gusta o varietate de buchete, de la cele mai vechi vinuri de 20 de ani până la cea mai recentă producție. Nu uitați să încercați alcoolul nostru local numit Tsikoudia sau Raki înainte de a trece pe lângă presa de vin și de a vă încheia turul într-o livadă de citrice.

    La final, ne vom așeza cu toții pentru a încerca diferitele preparate pe care le-am pregătit împreună, alături de un vin local bun.

    Dacă sunteți în căutarea unei dietă mediteraneană sănătoasă sau apreciați mâncărurile delicioase cretane, cu siguranță vă veți bucura de aceste cursuri de gătit tradițional cretan, completate cu o mulțime de degustări de mâncare și plimbări gourmet în grădină.

    Tarif: 80,00€ (Copii 4-10: 40,00€)

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Architectural Design

Cruise to Saronic islands

Athens By Night

Knossos - Peza Winery - Archanes Village

Minoa Palace Resort & Spa 5* - Platanias, Chania

logo