Blue Aegean Logo

We are a successful Destination & Management Company and we boast a dynamic background in the travel and hotelier industry. We have a strategic wholesaler know-how for Greece and mainly the island of Crete, which offers a wide spectrum of accommodation, travel activities and a very intriguing variety of landscape.

+30 2810 300480
Malikouti 2 Str, 71202 Heraklion, Crete Greece
info@blueaegean.com
preveli 8 1000x563

Preveli Tropical Beach 🇷🇴

  • Plaja Preveli, cunoscută și sub numele de Lacul Preveli sau Phoenix, este situată la ieșirea din impunătorul Cheile Kourtaliotikos, unde curge Râul Mare (Megalos Potamos). Este cu siguranță cea mai faimoasă plajă din sudul Cretei, acceptând mii de vizitatori în fiecare vară. În anii 60 și 70 era un loc preferat de hipioți. Malurile râului Grand găzduiesc o mare colonie de palmieri Theophrastus, care conferă regiunii o senzație tropicală. Este a doua ca marime padure de palmieri din Creta, dupa padurea de palmieri Vai. Râul formează un mic lac lung de 500 m înainte de a se vărsa în mare. Poți să te plimbi de-a lungul râului, la umbra palmierilor și să începi să urci în frumosul canion. La ieșirea din râu se formează o plajă frumoasă cu pietricele și nisip. În plus, în partea de est a plajei există o stâncă frumoasă care arată ca o inimă.

    Autobuzul va opri în parcarea cea mai apropiată de plajă, unde există o potecă care coboară spre plajă. Pentru a ajunge la plajă, există o pasarelă (aproximativ 300 de trepte) care durează aproximativ 15 minute. După aproximativ 4 ore de timp liber pe plajă, ziua se va încheia și ne vom întoarce la hotelurile dumneavoastră.

     

    Tarif: 42

Agency's Info

Blue Aegean Travel Agency Malikouti Str. 2 Heraklion, Crete +30 2810 300 480 www.blueaegean.com sales@blueaegean.com

We will contact you as soon as possible to give you more details and to confirm your request.

This form collects your first name, last name, email and phone number in order to give you more information about your request. You can visit our privacy policy page for more info on how we protect and manage your submitted data.

I consent to having Blue Aegean collect my personal info (first name, last name, email and phone number) for this request.

Find out more!

Arina Beach Resort 4* - Kokkini Hani, Heraklion

Samaria Gorge Lazy Way 🇵🇱

Eliros Mare Beachfront Poem Hotel 5* - Georgioupolis, Chania

Vantaris Garden 1* - Georgioupolis, Chania

Geotourism in Crete

logo